Bel ons op 0317 465 544 of stuur een bericht
Lynx Logo

communicatiebureau

voor natuur en landelijk gebied

Communicatiebureau de Lynx – home

Slider

Wat doen wij.

Ons bureau is gespecialiseerd in communicatie over natuur en het landelijk gebied. Zoals de echte lynx, werken wij door scherp te kijken en aandachtig te luisteren naar u als opdrachtgever. Samen komen we tot een succesvolle communicatieaanpak.

Communicatiebureau de Lynx

Als je de feiten over een gebied vertelt, denken mensen: oké, interessant, dat weten we dan ook weer. Maar als je vertelt dat je de weidevogels kan horen kewieiet-kewieieten, dat je je kunt vergapen aan spectaculaire herfstkleuren, en dat je er zo lekker met je blote voeten door het bedauwde gras kunt lopen, dan wordt het een heel ander verhaal. Op zo’n moment begint zo’n plek te leven. Dan denkt de lezer ineens: daar valt niet alleen wat te doen, daar valt wat te beleven! Wij adviseren u graag over storytelling.”

Marjel Neefjes,
COMMUNICATIEBUREAU DE LYNX

LOCATIE

Ons bureau is gevestigd in het GEBOUW MET DE VAAS. Dit gebouw uit 1962, was ooit onderdeel van het laboratorium voor entomologie. De voormalige bibliotheek is duurzaam verbouwd en ingericht als ruime, OPEN WERKRUIMTE met flexplekken. U bent van harte welkom!

Communicatie voor een beter klimaat?

Wij helpen u graag!

Contact

Bezoekadres
Communicatiebureau de Lynx
Gebouw met de Vaas
Gerrit Zegelaarstraat 1
6709TA Wageningen
Postadres
Postbus 618
6700AP Wageningen
T 0317 46 55 44
E info@delynx.nl

 

Bij gebruik van navigatie kies adres Binnenhaven 7

MVO

Als groen bureau leveren we graag onze bijdrage aan een duurzame en groene wereld. In ons kantoor doen we dat met een dak vol zonnepanelen, isolatiemaatregelen, een groen dak en een kleine operatie steenbreek. We reizen bij voorkeur met OV.
Voor kleine groene organisaties rekenen we een verlaagd tarief.

Daarnaast sponsoren we enkele lokale evenementen.

×